Reviews

Please post a review after you’ll received your plants, we’ll be very thankful!

To thank you you’ll receive a personal 10% discount code which you can use for your next order.

 

19 Responses to “Reviews”

  1. Ani Dimitrova 31/07/2017 at 17:41 Permalink

    I just received my new plants:
    – Red Line
    – Whale
    – Cupped Trap
    – South-West Giant
    – Fake Dracula

    THE PLANTS ARE SOOOO AWESOME ♥ I love them all! I just don’t know how am I going to call them 😀
    Service was perfect, the delivery was extremely fast, the plants are healthy and I just hope I manage to take care of them and keep them alive so they can flourish! I totally recommend this FlyTrap nursery for perfect plants ♥

    • Jeroen van Beuningen 31/07/2017 at 18:34 Permalink

      Thank you for the kind words Ani!

  2. Arch Wamelink 30/05/2017 at 18:58 Permalink

    Vandaag gearriveerd, m’n kleine “Morticia’s”
    Netjes en schoon verpakt en in korte tijd met nametags geleverd en zag tot m’n verbazing een leuk extraatje,thanx!
    Meteen de kleine bijtertjes in de grond gezet.
    Zeer tevreden!!!

  3. Wouter 22/06/2016 at 15:12 Permalink

    Ik ben heel blij met de plantjes, alles was heel goed verpakt en snel geleverd. En bedankt voor de bonus! 🙂

    • adminjeroen 22/06/2016 at 17:18 Permalink

      Bedankt Wouter! 🙂

  4. Iris 09/06/2016 at 10:28 Permalink

    Gisteren heb ik mijn bestelling van Flytraps.nl ontvangen. De bezorging ging snel, de bestelling is goed verpakt. De planten zien er gezond uit. Ik heb ze direct geplant en water gegeven. Ik ben heel benieuwd hoe ze er uit zien als ze van de reis zijn bijgekomen en kan niet wachten tot de volwassen zijn. Het zijn hele mooie planten.
    Wie weet kunnen jullie in de toekomst de webshop uitbreiden met zaden, merchandise, potjes, kassen, lampen, humidifiers, helaas is het aanbod hiervan in Nederland beperkt.

    Bedankt en ik hoop gauw weer wat te bestellen bij jullie!

    • adminjeroen 09/06/2016 at 19:08 Permalink

      Bedankt voor de leuke review Iris!
      Veel plezier met je plantjes! 😉

  5. Gregory vdb 24/05/2016 at 19:38 Permalink

    Goede communicatie,goed verpakt en leuke bonus! +1

    • adminjeroen 24/05/2016 at 22:02 Permalink

      Dankjewel! Veel plezier ermee 🙂

  6. Roel & Abel 10/05/2016 at 20:54 Permalink

    We zijn erg blij met de ontvangen plantjes. Vlotte levering, top verpakking en bovendien attente support. Zeker voor herhaling vatbaar. Jeroen, zeer bedankt!

    We are very pleased with the received plants. Swift delivery, top packaging and moreover attentive support. Definitely worth repeating. Jeroen, thanks very much!

    • adminjeroen 10/05/2016 at 21:55 Permalink

      Bedankt voor jullie leuke review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn 🙂

  7. Luca 05/05/2016 at 19:16 Permalink

    good and beautiful plants!!

    • adminjeroen 08/05/2016 at 19:31 Permalink

      Thank you! Happy growing! 😉

  8. J. Vallenduuk 05/05/2016 at 16:26 Permalink

    Leuke winkel, erg tevreden over alle bestellingen.
    Erg grappig al die verschillenden soorten in hun bakjes hier in de tuin.
    Volgens mij hebben ze het wel naar hun zin op hun nieuwe locatie al laat een enkeling z’n tanden nog een beetje zien als ik langsloop (heeft wat tijd nodig).
    Ik kan deze shop alleen maar aanbevelen en de shop zelf aanmoedigen om dit zo vol te houden.
    Top.

    • adminjeroen 05/05/2016 at 16:43 Permalink

      Loop er voorlopig nog maar met een boogje omheen dan 🙂
      Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je plantjes!

  9. JE 04/05/2016 at 21:56 Permalink

    Zeer tevreden. De planten waren met zorg verpakt en kwamen snel binnen. Goede service (tips gekregen, bonus plantje en handgeschreven naamtags )

    • adminjeroen 04/05/2016 at 22:23 Permalink

      Dankjewel! Veel plezier met de plantjes! 😉

  10. bart cornelissens 23/04/2016 at 14:03 Permalink

    Zeer mooie planten, mooi van grote en de verpakking was ook zeer verzorgd.
    Er zaten zelf mooie naamplaatjes bij met de cultivar naam erop.
    Ik kreeg zelf een extraatje :).
    Heel tevreden van deze verkoper.

    • adminjeroen 23/04/2016 at 14:14 Permalink

      Dankjewel Bart! Fijn te horen dat je tevreden bent! 😉

Leave a Reply